fb
solutions of tomorrow

Minkfodercentraler

Minkskind i verdensklasse kræver foder i topkvalitet. I Danmark har vi 10 minkfodercentraler som distriburerer foderstof / minkfoder til de mange danske minkavlere. Hos PROVIA arbejder vi i tæt samarbejde med fodercentralerne omkring specifikke foderløsninger til mink.

Foderkonsulent til mink

PROVIA udvikler, forædler og sælger højkvalitets foderstof og fungerer som foderkonsulent til minkavler industrien. Vi er et professionelt hold, der med den nyeste viden indenfor faget, arbejder dagligt for at give dig den bedste foderløsning for at optimere din mink produktion. 
Vi sætter en stor ære i at være opdateret indenfor området, og vi samarbejder derfor blandt andet med Aarhus Universitet og Kopenhagen Furs Forskningscenter for at opnå denne gennem den nyeste forskning og udvikling. 
Det er dog ikke kun den nyeste viden der gør os unikke, vi prioriterer også høj kvalitet som vi sikrer os gennem moderne mikrodoseringsanlæg og indkøb af råvarer direkte fra Europas bedste udbydere. Dette gør at vi har mulighed for at kvalitetssikre samtlige af vores produkter og foderløsninger inden de forlader matriklen.

Minkfoder / Foderstof

Vores faglige viden og høje kvalitet har ført til at vi i PROVIA, i samarbejde med minkfodercentralerne i Danmark, har udviklet et stort udvalg af foderløsninger til mink i form af forskellige vitaminblandinger, proteinfodermidler, kornprodukter og meget andet som du kan skabe dig et overblik over her på siden. Hos PROVIA går vi nemlig meget op i at være fleksible og imødekomme lige netop det du står og mangler uden at gå på kompromis med kvaliteteten af produkterne.   

Ring til os i dag for et uforpligtende møde - telefon +45 76 74 12 00

Produktkatalog
Følg os
Kontakt os
Fur animal feed kitchens
Provia