fb

LopAway - produkt til begrænsning af lopper

Lopper kan være et stort problem på en minkfarm. Der er derfor god grund til at gøre noget effektivt. Som supplement til den normale forebyggelse og bekæmpelse kan vi nu anbefale LopAway.
06/03/2017

LopAway er ikke et giftstof, men derimod baseret på organiske mineralstoffer med en speciel virkning. Der er usikkerhed om selve virkningsmekanismen ved LopAway, men derimod viser mange tilbagemeldinger fra minkavlere at det virker. De fine partikler i LopAway vil klistre sig til overfladen af lopper og andre insekter. Her vil det beskadige eller helt ødelægge insekterne beskyttende yderskal. De udtørrer derfor som følge af virkningen fra LopAway.

Ring til os i dag for et uforpligtende møde - telefon +45 96 94 44 44

Produktkatalog
Følg os
Kontakt os
Minkfodercentraler

"Vi bruger DefloSan FUR i vores minkhaller, og har rigtig gode erfaringer med produktet. Vi strøer i redekasserne og på hvalpenettet for at give hvalpe og tæver et tørt og mere hygiejnisk miljø. DefloSan FUR har en meget større udtørringseffekt end andre tilsvarende produkter, vi har prøvet. Konsistensen på DefloSan FUR gør det nemt at dosere, og det er nemt at strø et ensartet lag. Vi er desuden glade for den neutrale farve, som ikke sætter sig som misfarvning i pelsen og på burene. Overordnet set har DefloSan givet os en bedre økonomi på strøelse, og jeg er overbevist om, at den bedre hygiejne også betyder mindre sygdom hos minkene"

Mads Østergaard, Hedegaard Minkproduktion I/S
Provia