LopAway - produkt til begrænsning af lopper

Lopper kan være et stort problem på en minkfarm. Der er derfor god grund til at bekæmpe lopper. Og som supplement til den normale forebyggelse og bekæmpelse kan vi nu anbefale LopAway.
06/03/2017

LopAway er ikke et giftstof, men derimod baseret på specialtvirkede organiske mineralstoffer. Der er usikkerhed om selve virkningsmekanismen ved LopAway, men derimod viser mange tilbagemeldinger fra minkavlere at det virker. LopAway vil ikke dræbe/udrydde alle lopperne på en farm. Men når det bruges, har det en væsentlig reducerende virkning – især på udvoksede lopper. Det er i hvert fald oplevelsen hos mange glade brugere af produktet.

Ring til os i dag for et uforpligtende møde - telefon +45 96 94 44 44

Produktkatalog
Følg os
Kontakt os
Minkfodercentraler

"Jeg bruger PROVIA´s B-vitaminblanding i foderet, for at forebygge fedtlever og for at give minkene større ædelyst. Minkenes behov for B-vitamin stiger i stressede perioder, hvorfor jeg tildeler produktet ved fravænning, efter perioder med restriktiv fodring og i den sidste del af vækstperioden. Jeg har rigtig gode erfaringer med Vitral B Mink Super, og oplever færre tilfælde af fedtlever når jeg bruger produktet."

Benny Berge, Minkavler, Nibe
Provia