fb

Tørre redekasser og reduktion af lopper

Endelig ser det ud til at vi går en varmere tid i møde, og det er jo skønt, men sammen med det varme vejr, er der også risiko for at det begynder at krible med lopper i redekasserne.
17/05/2016

DefloSan FUR kan med fordel anvendes i redekassen i det DefloSan FUR vil holde redekassen tør og dermed give bedre komfort og mindre smittefare.

Strø et jævnt lag og sørg for at produktet kommer ud i alle sider og revner. Ønsker du at gøre en ekstra indsats for at undgå loppeangreb, kan du med fordel blande DefloSan FUR med Dimilin og Loppex.

Både Dimilin og Loppex skal doseres i meget små mængder så med en blanding sikrer du en mere jævn fordeling, så alle evt. lopper, loppeæg og larver rammes.

Læs mere på http://katalog.provia.dk/loppebekaempelse

Du er også velkommen til at skrive til Jens på jpr@provia.dk  eller ringe på 40 45 52 44

Ring til os i dag for et uforpligtende møde - telefon +45 96 94 44 44

Produktkatalog
Følg os
Kontakt os
Minkfodercentraler

"Vi bruger DefloSan FUR i vores minkhaller, og har rigtig gode erfaringer med produktet. Vi strøer i redekasserne og på hvalpenettet for at give hvalpe og tæver et tørt og mere hygiejnisk miljø. DefloSan FUR har en meget større udtørringseffekt end andre tilsvarende produkter, vi har prøvet. Konsistensen på DefloSan FUR gør det nemt at dosere, og det er nemt at strø et ensartet lag. Vi er desuden glade for den neutrale farve, som ikke sætter sig som misfarvning i pelsen og på burene. Overordnet set har DefloSan givet os en bedre økonomi på strøelse, og jeg er overbevist om, at den bedre hygiejne også betyder mindre sygdom hos minkene"

Mads Østergaard, Hedegaard Minkproduktion I/S
Provia