Tørre redekasser og reduktion af lopper

Endelig ser det ud til at vi går en varmere tid i møde, og det er jo skønt, men sammen med det varme vejr, er der også risiko for at det begynder at krible med lopper i redekasserne.
17/05/2016

DefloSan FUR kan med fordel anvendes i redekassen i det DefloSan FUR vil holde redekassen tør og dermed give bedre komfort og mindre smittefare.

Strø et jævnt lag og sørg for at produktet kommer ud i alle sider og revner. Ønsker du at gøre en ekstra indsats for at undgå loppeangreb, kan du med fordel blande DefloSan FUR med Dimilin og Loppex.

Både Dimilin og Loppex skal doseres i meget små mængder så med en blanding sikrer du en mere jævn fordeling, så alle evt. lopper, loppeæg og larver rammes.

Vi giver frem til 1. juni 10 % rabat på alle bestillinger af Deflosan FUR

Læs mere på www.vitafur.dk

Du er også velkommen til at skrive til Klaus på kwj@provia.dk eller ringe på 91 89 65 25

Ring til os i dag for et uforpligtende møde - telefon +45 96 94 44 44

Produktkatalog
Følg os
Kontakt os
Minkfodercentraler

"Jeg bruger PROVIA´s B-vitaminblanding i foderet, for at forebygge fedtlever og for at give minkene større ædelyst. Minkenes behov for B-vitamin stiger i stressede perioder, hvorfor jeg tildeler produktet ved fravænning, efter perioder med restriktiv fodring og i den sidste del af vækstperioden. Jeg har rigtig gode erfaringer med Vitral B Mink Super, og oplever færre tilfælde af fedtlever når jeg bruger produktet."

Benny Berge, Minkavler, Nibe
Provia