Vitaminforblandinger

Den lille del af foderet, der gør en kæmpe forskel.

Vitaminer og mineraler til mink

Vitaminer og mineraler i rette afstemte mængder er uhyre vigtige for en effektiv produktion og sunde mink.

Har du behov for hjælp, har PROVIA opbygget en stor viden specielt indenfor vitaminer til minkfoder, og vi deler gerne ud af den viden. Vi samarbejder bl.a. med Aarhus Universitet og Kopenhagen Furs Forskningscenter omkring forskning og udvikling, så vi hele tiden er på forkant med ny viden.

Moderne mikrodoseringsanlæg samt indkøb og kvalitetssikring af råvarer direkte fra producenter over alt i verden sikrer, at vi også leverer den rigtige kvalitet til en fair pris.

I PROVIA vil vi kendes for fleksibilitet - stort set alt er muligt omkring sammensætning, og vi skræddersyr gerne produkter til din situation.

Husk også vores egen-producerede flydende vitaminer, som supplerende vitaminkilde ved magel på vitaminer:

  • Vitral® Natur E 
  • Vitral® E m/selen
  • Vitral® Repromink
  • Vitral® B mink Super

Du kan læse mere om flydende vitaminer på webshop.provia.dk/vitamintilskud-til-mink eller ring til os på mob. 96 94 44 44 eller på mail info@provia.dk 

Kontakt vores minkfoderekspert og få en snak om mulighederne; Salgschef Mogens Kristensen på mob. 23 99 94 05 eller på mail mk@provia.dk.

Ring til os i dag for et uforpligtende møde - telefon +45 96 94 44 44

"Vi bruger DefloSan FUR i vores minkhaller, og har rigtig gode erfaringer med produktet. Vi strøer i redekasserne og på hvalpenettet for at give hvalpe og tæver et tørt og mere hygiejnisk miljø. DefloSan FUR har en meget større udtørringseffekt end andre tilsvarende produkter, vi har prøvet. Konsistensen på DefloSan FUR gør det nemt at dosere, og det er nemt at strø et ensartet lag. Vi er desuden glade for den neutrale farve, som ikke sætter sig som misfarvning i pelsen og på burene. Overordnet set har DefloSan givet os en bedre økonomi på strøelse, og jeg er overbevist om, at den bedre hygiejne også betyder mindre sygdom hos minkene"

Mads Østergaard, Hedegaard Minkproduktion I/S
Provia