Vitaminforblandinger

Den lille del af foderet, der gør en kæmpe forskel.

Vitaminer og mineraler til mink

Vitaminer og mineraler i rette afstemte mængder er uhyre vigtige for en effektiv produktion og sunde mink.

Har du behov for hjælp, har PROVIA opbygget en stor viden specielt indenfor vitaminer til minkfoder, og vi deler gerne ud af den viden. Vi samarbejder bl.a. med Aarhus Universitet og Kopenhagen Furs Forskningscenter omkring forskning og udvikling, så vi hele tiden er på forkant med ny viden.

Moderne mikrodoseringsanlæg samt indkøb og kvalitetssikring af råvarer direkte fra producenter over alt i verden sikrer, at vi også leverer den rigtige kvalitet til en fair pris.

I PROVIA vil vi kendes for fleksibilitet - stort set alt er muligt omkring sammensætning, og vi skræddersyr gerne produkter til din situation.

Husk også vores egen-producerede flydende vitaminer, som supplerende vitaminkilde ved magel på vitaminer:

  • Vitral® Natur E 
  • Vitral® E m/selen
  • Vitral® Repromink
  • Vitral® B mink Super

Du kan læse mere om flydende vitaminer på webshop.provia.dk/vitamintilskud-til-mink eller ring til os på mob. 96 94 44 44 eller på mail info@provia.dk 

Kontakt vores minkfoderekspert og få en snak om mulighederne; Salgschef Mogens Kristensen på mob. 23 99 94 05 eller på mail mk@provia.dk.

Ring til os i dag for et uforpligtende møde - telefon +45 96 94 44 44

Der ses en positiv effekt ved tildeling af B-vitaminer hos mink der er aggressive og slås. B-vitaminet gør dem roligere og mindre aggressive. Derudover er der en tendens til at især de lyse mink udvikler fedtlever i efteråret og derfor er det en god idé at tildele Vitral B Mink Super i foderet

Ivan Christiansen, minkdyrlæge
Provia